Velkommen til Billund Tennisklub

Kære tennisspiller.

Vi er nu klar med et tilbud om Minitennis ISB-hallen.

Tid: Tirsdag kl. 20:00 – 21:30
 Der spilles de næste 21 tirsdage med start fra uge 43

Du kan melde dig til under event på hjemmesiden

Spørgsmål kontakt Folmer på 6177 8509

Dear Tennis player

We hereby offer you the opportunity to play Mini Tennis, i.e. on small courts (badminton courts) in the ISB-gym.

We play the following 21 Tuesdays from 8:00 to 9:30 p.m. With start in week 43

You can sign in under event on the website

Questions Contact Folmer 6177 8509

Husk venligst at bruge skraberen til at jævne huller med her i starten af sæsonen, hvor banerne er meget bløde og kan blive ødelagt af store huller.
Brug slæbenettet helt ud til hegnet.

Please remember to use the scraper to level holes in the court at the beginning of the season, where the courts are very soft and may be ruined by large holes.

Please use the sweeping nets all the way to the fence.

Banebooking for gæster
 Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.

Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).