Velkommen til Billund Tennisklub

DET ER KUN BANE 3 DER KAN SPILLES PÅ

ONLY COURT 3 CAN BE PLAYED ON

Der kan stadigvæk spilles på banerne, men alt vand inkl. drikkevand på banerne er
der lukket for.

Klubhuset er også lukke for denne sæson.

It is still possible to play on the courts, but all water incl. drinking water
on the
courts is closed.
The clubhouse is also closing for this season.

Følgende regler skal overholdes

- så forebygger vi smitte med coronavirus

• Medbring alle drikkevarer.

• Hold god afstand og husk god håndhygiejne.

• Undgå fysisk kontakt med andre spillere.

• Brug sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

• Sprit forefindes ved klubhuset.

• Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

You must observe the following rules

- to prevent contagion with coronavirus

• Please bring all beverages yourself.

• Keep your distance and remember good hand hygiene.

• Avoid physical contact with other players.

• Please use an alcohol-based hand rub when you sweep and water the courts.

• You will find an alcohol-based hand rub at the club house.

• Please stay at home, if you have symptoms like fever, cough, or tender muscles– and go home immediately, even at mild symptoms.

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).