Velkommen til Billund Tennisklub

Klubmesterskaber / klubturnering
Club Championships / Club Tournament
2021

Skynd dig allerede nu at tilmelde dig klubmesterskaber (singler) og klubturnering (doubler) på hjemmesiden Billund Billundtennisklub.dk under Events.

I dame- og herresingler spilles kvartfinaler og semifinaler 28. 8., finaler 29.8. (evt. ottendedelsfinale 25.8.).
I singler spilles bedst af 3 sæt. Deadline for tilmelding: 18.8.

Dame-og herre double spilles 4.9., Mixed double 5.9. Deadline for tilmelding: 28.8.
Doubler spilles på tid, alle mod alle, ingen finale. Der er individuel tilmelding – vi sætter holdene.

Deltagelse er gratis. Se mere information i Tennisvisen.

You can now sign up for Club C(singles) / Club Tournament (doubles) at the website Billundtennisklub.dk under Events.

Ladies’ singles (Damesingle) and Gentlemen’s singles (Herresingle) quarterfinals and semifinals are scheduled to August 28, finals August 29. (Rounds of 16, if any, scheduled to August 25).
In singles it is best of 3 sets. Deadline for signing up: August 18.

Ladies’ Doubles (Damedouble) and Gentlemen’s Double (Herredouble) are scheduled to September 4,
Mixed Double is scheduled to September 5. Deadline for signing up: August 28.
In doubles it is timed matches, everybody plays everybody, no finals. You sign up individually – we set the teams.

Participation is free. You can find more information in Tennis in English, please see below.

Please see below for English version

Banerne er nu åbne, og der må spilles på dem.

Husk venligst at bruge skraberen til at jævne huller med her i starten af sæsonen, hvor banerne er meget bløde og kan blive ødelagt af store huller.
Brug slæbenettet helt ud til hegnet (for at undgå dannelse af grønne alger).

I henhold til DGI’s Covid-19 regler, vil der være adgang til toilettet (betragtes som kortvarigt ophold) men ikke til omklædningsrum og resten af klubhuset.

The courts are now open, and you can play on them.

Please remember to use the scraper to level holes in the court at the beginning of the season, where the courts are very soft and may be ruined by large holes.
Please use the sweeping nets all the way to the fence (to avoid formation of green alga).

According to the Covid 19 rules of DGI (the Danish Association of Gymnastics and Sports) you may use the toilet (as this is considered a short stay), but not the locker rooms and the rest of the club house.

Følgende regler skal overholdes

- så forebygger vi smitte med coronavirus

• Medbring alle drikkevarer.

• Hold god afstand og husk god håndhygiejne.

• Undgå fysisk kontakt med andre spillere.

• Brug sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

• Sprit forefindes ved klubhuset.

• Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

You must observe the following rules

- to prevent contagion with coronavirus

• Please bring all beverages yourself.

• Keep your distance and remember good hand hygiene.

• Avoid physical contact with other players.

• Please use an alcohol-based hand rub when you sweep and water the courts.

• You will find an alcohol-based hand rub at the club house.

• Please stay at home, if you have symptoms like fever, cough, or tender muscles– and go home immediately, even at mild symptoms.

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).