Velkommen til Billund Tennisklub

Folmer Mikkelsen, formand for Billund Tennisklub skriver følgende mindeord om Finn Schaumann:

Finn Schaumann var sammen med sin hustru Iris hovedkræfterne bag grundlæggelsen af Billund Tennisklub tilbage i 1966.

Finn var formand for bestyrelsen i klubbens første 13 år, derefter var han baneinspektør i 9 år.

Sammen med Iris har han ydet en fantastisk stor indsats for Billund Tennisklub.

Også efter at Finn stoppede i bestyrelsen, viste han stor interesse for klubbens ve og vel.

Finn havde altid en konstruktiv holdning til det, der skete i klubben.

Han mødte altid op til standerhejsningen i klubben.

Når der er standerhejsning i Billund Tennisklub, vajer Dannebrog på flagstangen, når man ankommer.

Det første der derefter sker er, at Dannebrog tages ned, og vort eget flag sættes op og vajer der resten af sæsonen.

Finn havde sønderjyske rødder, og efter en standerhejsning kom Finn hen til mig og sagde: "Jeg kan ikke lide, at Dannebrog tages ned ved en så festlig lejlighed".

Jeg svarede: "Jamen Finn, sådan har vi altid gjort, faktisk gjorde vi det også, da du var formand".

Finn svarede: "Det ændrer ikke ved, at jeg ikke kan lide det, derfor har jeg besluttet at skænke klubben en flagstang, som Dannebrog kan vaje på ved festlige lejligheder, så kan klubbens eget flag sidde på den gamle flagstang".

Der blev derefter opsat en ny flagstang på bakken ved indgangen til tennisbanerne, hvor Dannebrog vajer højt over klubbens eget flag ved festlige lejligheder.

Vi kalder ofte bakken, hvor flagstangen står, for Schaumann Hill.

Finn og Iris blev fuldt fortjent udnævnt til æresmedlemmer i Billund Tennisklub.

Ære være Finns minde

TIL INFO

Alt vand på banerne er nu lukket - så husk vand hjemmefra når du skal spille.

FOR INFO
All water on the court is now closed - so remember water from home when you play

Kære medlem,

Klubhuset er fortsat lukket.
Har du brug for et toiletbesøg, da henviser vi til Billund Centret.

Følgende regler skal overholdes

- så forebygger vi smitte med coronavirus

• Medbring alle drikkevarer.

• Hold god afstand og husk god håndhygiejne.

• Undgå fysisk kontakt med andre spillere.

• Brug engangshandsker eller sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

• Engangshandsker og sprit forefindes ved klubhuset.

• Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Dear Member,

The Club House is still closed.

If you need to use a toilet, we refer you to Billund Centret.

You must observe the following rules

- to prevent contagion with coronavirus

• Please bring all beverages yourself.

• Keep your distance and remember good hand hygiene.

• Avoid physical contact with other players.

• Please use disposable gloves or an alcohol-based hand rub when you sweep and water the courts.

• You will find disposable gloves and an alcohol-based hand rub at the club house.

• Please stay at home, if you have symptoms like fever, cough, or tender muscles– and go home immediately, even at mild symptoms.

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).