Velkommen til Billund Tennisklub

NYHED NYHED NYHED

Det er nu muligt at leje baner til badminton. Se info her:
/cms/Clubbillundtennisklub/ClubImages/Badminton 2019-2020 - DK.pdf

It is now possible to rent courts for badminton. More info here:
/cms/Clubbillundtennisklub/ClubImages/Badminton 2019-2020 - UK.pdf

Det er nu muligt at melde sig til minitennis - klik på linket for mere information:
/cms/Clubbillundtennisklub/ClubImages/Minitennis 2019-2020 - DK.pdf

It is now possible to sign up for mini tennis - more info here:
/cms/Clubbillundtennisklub/ClubImages/Minitennis 2019-2020 - UK.pdf

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).