Velkommen til Billund Tennisklub

Generalforsamling

Generalforsamling i Billund Tennisklub onsdag den 19.2. kl. 19 i Billund Idrætscenter

Dagsorden:

2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år
3. Aflæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse
4. Behandling af evt. indkomne forslag
5. Planer for den kommende sæson, herunder aktivitetsplan og budget
6. Evt. valg af formand
7. Valg af øvrige bestyrelsesmedlemmer
8. Valg af suppleanter til bestyrelsen
9. Valg af revisor

Alle medlemmer er velkomne.

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).