Velkommen til Billund Tennisklub

Vi havde voksenintroduktion torsdag den 23. maj og her var rigtig mange tilmeldte - hvor var det dejligt at se.
Se billeder her:
/cms/Clubbillundtennisklub/ClubImages/Voksenintro.jpg

Husk venligst at bruge skraberen til at jævne huller med her i starten af sæsonen.
Når I bruger slæbenettet, bedes I venligst gå frem og tilbage - ikke i firkanter.

Please remember to use the scraper to even holes in the court at the beginning of the season.
When you drag the nets to remove marks, please go back and forth– not in squares
.

Referat fra generalforsamlingen
Kan læses her: /cms/Clubbillundtennisklub/ClubImages/Generalforsamling_19.pdf

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).