Velkommen til Billund Tennisklub

TIL INFO
Alt vand på banerne er nu lukket - så husk vand hjemmefra når du skal spille.

FOR INFO
All water on the court is now closed - so remember water from home when you play

Billund Tennisklub – klubmesterskaber 2020

Også for Billund tennisklub har Corona givet udfordringer og gjort det svært at få afviklet klubmesterskaber som normalt, fordelt over en længere periode. Klubben besluttede derfor at afvikle alle kampe i løbet af to weekender, hvor der ikke blev spillet hele kampe, men spillet på tid.

Det viste sig at være en succes, da der var mange tilskuere, der fandt vej til tennisbanerne, ikke mindst til finalen i herresingle.

Også deltagermæssigt var klubben godt tilfreds, da det for første gang i mere end 10 år lykkedes at få stablet en turnering i damedouble på benene. Det betød, at der blev spillet i 5 rækker. I mixed double var der hele 9 par, der havde tilmeldt sig, hvor deltagelsen typisk ligger på 5-6 par.

Herresingle blev afviklet efter Cup systemet, hvor et nederlag er ensbetydende med exit. Tahir Pedersen vandt sin 9. titel med en sejr over Søren Falk Jepsen.

I de øvrige rækker blev der spillet alle mod alle, og i damesingle vandt Rikke Holst Andersen, og Cilla Jensen blev nr. 2.

Damedouble blev vundet af Marian Lundsgaard Hansen og Ulla Hedegaard med Rikke Holst Andersen og Cilla Jensen som nr. 2.

Tahir Pedersen og Bali de la Rosa vandt herredoublen foran Folmer Mikkelsen og Johs S Poulsen.

I mixed double lykkedes det for Tahir Pedersen at blive tredobbelt mester, da han vandt sammen med Gita Broka, og Ana og Rok Zgalin Kobe blev nr. 2.

Der blev også tid til sodavand og pølser, som var sponseret af Rema 1000.

Billund Tennisklub takker vore sponsorer for støtten gennem hele sæsonen.

Billund Tennisklub

Kære medlem,

Klubhuset er fortsat lukket.
Har du brug for et toiletbesøg, da henviser vi til Billund Centret.

Følgende regler skal overholdes

- så forebygger vi smitte med coronavirus

• Medbring alle drikkevarer.

• Hold god afstand og husk god håndhygiejne.

• Undgå fysisk kontakt med andre spillere.

• Brug engangshandsker eller sprit i forbindelse med banefejning og vanding.

• Engangshandsker og sprit forefindes ved klubhuset.

• Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Dear Member,

The Club House is still closed.

If you need to use a toilet, we refer you to Billund Centret.

You must observe the following rules

- to prevent contagion with coronavirus

• Please bring all beverages yourself.

• Keep your distance and remember good hand hygiene.

• Avoid physical contact with other players.

• Please use disposable gloves or an alcohol-based hand rub when you sweep and water the courts.

• You will find disposable gloves and an alcohol-based hand rub at the club house.

• Please stay at home, if you have symptoms like fever, cough, or tender muscles– and go home immediately, even at mild symptoms.

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).