Velkommen til Billund Tennisklub

Corona

DGI, DIF og Billund Kommune anbefaler, at alle udendørs idrætsforeningsaktiviteter aflyses foreløbig frem til 13. april.

Billund Tennisklub følger denne anbefaling.
Derfor må der ikke spilles på de 5 tennisbaner, Skovparken 220.
Slåmuren må heller ikke anvendes.

Corona

DGI, DIF (Danish Sports Associations) and Billund Kommune (Municipality) recommend that all outdoor sports club activities are cancelled,
so far till 13 April.

Billund Tennisklub observe this recommendation.
Therefore, playing on the 5 tennis courts, Skovparken 220, is not allowed.
Hitting on the wall is also not allowed.

Kind regards

UDSAT
NY DATO FØLGER

Årets standerhejsning finder sted lørdag d. 2. maj, hvor vi kl. 13.00 vil hejse flaget og starte den nye sæson.

Bestyrelsen vil fortælle om årets aktiviteter i klubben.

På selve dagen har du blandt andet mulighed for følgende:

Nyde den traditionelle velkomstdrink.
Indtage sodavand, øl og pølser, som sælges i klubhuset.
Spille tennis på de nyklargjorte baner.
Tilmelde dig træning.

Både store og små medlemmer er velkomne. Så mød op og vær med til at gøre dagen festlig.

Banebooking for gæster
Gæster i Billund Tennisklub kan booke- og betale baner direkte via bookingsiden.
Det kræver at gæsten opretter en profil, og herefter går ind på "kontingent/booking"-siden.
I øverste højre hjørne kan man betale med Dankort, og herefter reservere en bane i 1 time.
Ønsker du at invitere (og betale for) en gæst, kan dette gøres på bookingsiden.
Book en bane som normalt, og klik på "gæst", herefter åbnes betalingsvinduet til Dankort.

Makkerbørs på hjemmesiden
Nye såvel som rutinerede spillere har muligheden for at finde en makker at spille med. Vi vil fra klubbens
side opfordre så mange som muligt til at oprette sig på siden, således I alle får mulighed for at møde andre
spillere. Så har du lyst til at spille en dag, men ikke har en makker, er muligheden her nu!
Makkerbørsen finder du ved at logge ind på bane-bookingsiden, hvor den er placeret lige over banetiderne.
Se evt. HER en video instruktion i, hvordan du opretter dig, og finder en makker (husk lyd).